zaregistrovat se zapomenuté heslo ?

30.10. - Sobotní den otevřených dveří

14.10.2021

Letos podruhé Vás zveme nahlédnout do našeho látkového království a načerpat inspiraci, užít si pohodu a odpočinout od denního shonu

Příjďte se podívat na látky a vybrat si z nepřeberného množství vzorů a barev. Můžete si tedy užít jejich kvalitu nejen na vlastní oči, ale i ruce :-) A jako naše zákaznice to již víte, že ve skutečnosti látky vypadají vždy o kousek lépe než na fotce na počítači. A můžete tak objevit kousky, které jste na počítači nebo mobilu přehlédli. A pro Vaši inspiraci se budete moci podívat i na ušité výrobky našich vlastních šikulek z Látkobraní a to nejen z našich látek i podle vlastních střihů. 

Látky si budete moci nejen prohlédnout, ale samozřejmě i zakoupit přímo na místě. Uvidíte tak v akci náš skvělý tým, který Vám rychle látky připraví do balíčku, sotva si stačíte vypít svou kávu a zakousnout malé předvánoční občerstvení. 

Abychom mohli vyhovět vládním nařízením, musíme počet návštěvníků omezit. Pro vstup bude nutná rezervace konkrétního času - rezervaci hodiny vaší návštěvy provedete zde ve svém profilu a je samozřejmě zdarma.

Moc se na vás těší celý tým Látkobraní v sobotu, 30.10.2021

Najdete nás na adrese Družstevní 1531, Hlinsko (1. patro bývalého obchodního domu "Růže", v přízemí je prodejna Coop), viz mapa. níže:



Zobrazit všechny výsledky
Zavřít