zaregistrovat se zapomenuté heslo ?

Chlubirna.cz - Načerpejte nekonečné množství inspirace

29.11.2021

Nové místo pro sdílení fotek svých výrobků a nasbírání inspirace od ostatních.

Chlubirna.cz

Rádi bychom Vám představili nový web Chlubírna.cz (a současně i Chvaliareň.sk), který vznikl jako místo pro Vaše fotky výrobků a tvoření. Můžete zde zároveň procházet nekonečné množství ušitých věcí, ale také se pochlubit co pěkného jste si ušili pro sebe nebo své blízké.

Chlubírna Vám umožňuje vytvořit si svůj vlastní profil, kde budete mít své výrobky na jednom místě a kdykoli se jimi tak pochlubit nebo jen zavzpomínat, co hezkého jste v minulosti ušili. Můžete také sledovat profily těch, jejichž tvorba je Vám blízká a vytvořit si tak vlastní sbírku výrobků, které se Vám líbí.

A samozřejmě nezapomeňte dát výrobkům, které se Vám líbí, srdíčko. Fotky s nejvíce srdíčky se dostanou až na hlavní stránku Chlubírny a do výběru toho nejlepšího.

A pokud netrávíte moc času u počítače, ale chytrý telefon je váš kamarád, tak máme pro vás skvělou zprávu. Chlubírna je také dostupná ZDARMA jako aplikace pro telefony Android i Apple. Nainstalovat aplikaci si můžete pomocí ikon níže a máte tak jistotu, že už se nebudete ve volných chvílích nudit :-)

Nyní na Google Play Nyní na Apple App Store



Zobrazit všechny výsledky
Zavřít