Hola, hola, školka a škola volá, aneb naše děti jsou připravené!:-)

23.8.2021

Troška inspirace na školkové a školní outfity...:-)

Kabátek ze svetroviny s beránkem, mikina a tepláčky z teplákoviny medvídek Méďa

Samá ruka, samá noha a není to do čeho dát...:-) Narazili jste na sklonku prázdnin na "velký" problém, když jste Vaše dítko oblékli do tepláčků, legínek, mikinek, šatiček a kabátků a zjistili jste, že Vám ze všeho vyrostlo? Pak jste narazili na úplně stejný problém jako my! U nás je již vyřešeno!:-) Maminky, babičky, tetičky, ... nechte se inspirovat outfity našich dětí, které jsme vytvořily z naší nové podzimní kolekce a ušijte svoje originální kombinace a pochlubte se nám s nimi, také se moc rády necháme inspirovat.:-) 

Mikinka tepláčky medvídek Méďa

Do školky s kamarádem "Medvídkem Méďou"

Medvídková kolekce je z velmi kvalitní, příjemné slabší teplákoviny, která se skládá z několika nadčasových vzorů, které lze dokonale a libovolně kombinovat mezi sebou. Výrobce si dal opravdu velmi záležet na tom, aby k sobě perfektně ladily jak vzory, tak i barvičky, které jsou v souladu s podzimními trendy.

Šaty a legíny z úpletu se šneky a duhou

A v patách se za ním řítí "Šnek Závodník" s duhou a něžnými mráčky

Šnečí kolekce je na heboučkém , stálobarevném úpletu vyšší gramáže, takže svého majitele nejenom potěší, ale také krásně zahřeje.:-) Na cestě ho doprovází duha a něžné mráčky. Všechny doplňkové motivy najdete u hlavních vzorů, které jsou k podzimu svou tématikou trefou do černého.:-)

Kabátky ze svetroviny s beránkem.

Na ranní cestě do školky a školy zahřeje svetrovinka s beránkem

V září sice léto ještě úplně nekončí, ale rána už bývají chladná, je proto třeba myslet i na teplejší svrchní vrstvu.:-) Pro tuto příležitost se perfektně hodí naše svetrovinky s beránkem, pomocí níž školkový outfit krásně doladíte.:-)

Všem školkáčkům a školáčkům přejeme spoustu jen těch krásných zážitků v novém školním roce!:-) 



Zobrazit všechny výsledky
Zavřít