Jarní den otevřených dveří 2.4.2022

16.3.2022

Po půl roce opět otevíráme brány našeho látkového království, abyste se mohli potěšit s našimi látkami a odnést si ty své zamilované hned domů.

V sobotu od 8h ráno pro Vás otevíráme náš jinak po celý rok zavřený sklad. Pokud jste nenavštívili naše předchozí dny otevřených dveří, vězte, že se můžete těšit hlavně na příjemnou atmosféru, samozřejmě nepřeberné množství látek a třeba i něco dobré k zakousnutí. 

Látky si budete moci nejen prohlédnout, ale samozřejmě i zakoupit přímo na místě. Uvidíte tak v akci náš skvělý tým, který Vám rychle látky připraví do balíčku, sotva si stačíte vypít svou kávu a zakousnout malé jarní občerstvení.

A dále se můžete společně s námi těšit na moc milou návštěvu - paní Moniku Svatou z ModniStrihy.cz jejíž střihy najdete i u nás k zakoupení  na eshopu. Paní Svatá je skutečný profík v návrhu a konstrukci střihů a bude pro Vás na místě prezentovat své střihy. Zároveň bude na místě s šicím strojem a pro Vás k dispozici se svou šicí poradnou. Takže jestli potřebujete odbornou radu ohledně šití, střihů nebo materiálů, paní Svatá Vám se vším bude umět poradit a pomoci.

POZOR - počet návštěvníků je omezen - pro vstup bude je nutná rezervace konkrétního času - rezervaci hodiny vaší návštěvy provedete zde ve svém profilu a je samozřejmě zdarma.

Moc se na vás těší celý tým Látkobraní v sobotu, 2.4.2022

Najdete nás na adrese Družstevní 1531, Hlinsko (1. patro bývalého obchodního domu "Růže", v přízemí je prodejna Coop), viz mapa. níže:



Zobrazit všechny výsledky
Zavřít
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js