zaregistrovat se zapomenuté heslo ?

Jarní den otevřených dveří - 25.3.2023

1.3.2023

Na náš tradiční den otevřených dveří na jaře se můžete těšit poslední sobotu v březnu.

Neváhejte s rezervací Vašeho vstupu, protože dopolední termíny budou rychle obsazeny :-) Kdo by se netěšil na jarní atmosféru se svěžími barvami na našich sezonních novinkách. Látky si opět budete moci nejen omrknout a osáhnout, ale také přímo na místě zakoupit. S úsměvem jím vlastním vám látky zabalí náš tým, který je prostě radost pozorovat v akci. Za pár minut od zaplacení si budete moci svoje vybrané poklady odnést domů a mezitím si i zakousnout něco dobrého občerstvení. 

Nezapomeňte, že vstup je nutné rezervovat předem ZDARMA. I když naše látkové království je veliké, aby se vám v něm pohodlně pohybovalo, je kapacita návštěvníků omezená. A určitě vám doporučujeme nainstalovat naši mobilní aplikaci pro Android a Apple - díky ní si hned zobrazíte na místě ceny látek a odbavíme vás u pokladny rychlostí blesku :-)

Aktualizace 15.3.: Pro tento jarní den otevřených dveří jsme si připravili jedno velké překvapení a věřte, že bude velké opravdu doslova. Dokonce se bude jednat o největší na světě a cože to bude ? To si ještě necháme pár dní jako tajemné překvapení, které naživo uvidíte poprvé právě v sobotu 25.3. Pokusíme se o rekord a to nejen leda jaký, ale rovnou ten světový ! Jste napnutí ? Držte nám palce, ať se to povede a brzy Vám o tom dáme vědět.

Moc se na vás těší celý tým Látkobraní v sobotu, 25.03.2023

Najdete nás na adrese Družstevní 1531, Hlinsko (1. patro bývalého obchodního domu "Růže", v přízemí je prodejna Coop), viz mapa. níže:



Zobrazit všechny výsledky
Zavřít
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js