Mini přehlídka jarních modelů :-)

8.3.2022

Jaro v novém, pohodlném oversize outfitu...:-)

 Šaty Viktoria

Šaty Viktoria

Jako první jarní sněženku Vám představujeme střih na oversize šaty s kapsami Viktoria. Tyto šaty jsou volnějšího střihu, který zakryje drobné nedostatky (schová se pod ně i malý dortíček :-)). Jsou velmi pohodlné, nikde nic neškrtí, netlačí, proto se jistě stanou oblíbeným kouskem Vašeho šatníku. Šaty lze ušít z nepočesané teplákoviny a pro chladnější dny můžete  zvolit počesanou teplákovinu, italskou svetrovinu nebo třeba žakrové úplety.

My jsme pro naše modely zvolili nepočesanou černou teplákovinu se skořicovým puntíkem, mimořádně příjemnou starozelenou teplákovinu s příměsí modalu a neméně příjemnou růžovou modalovou teplákovinu. Pro teplejší dny lze použít bavlněný, modalový nebo viskózový úplet. Na šaty se hodí jak jednobarevné, tak i designové vzorované materiály, záleží tak na Vás, v čem se cítíte lépe.:-) Šaty jsou zkonstruovány ve 3 velikostech, a to XS-S, M-L a XL-XXL.

Tričko Lucy

Vám známý dobře padnoucí střih na oversize tričko Lucy můžete mimo jiné využít na ušití jednoduchého pohodlného svetříku, kterým lze stylově doplnit nejen šaty Viktoria.:-) Svetřík jsme ušily z velmi příjemné hřejivé italské svetroviny. Střih Lucy je krásně variabilní, můžete z něj vytvořit jak zmíněné svetříky, mikiny, tak i trička se "spadlým" krátkým, 3/4 nebo dlouhým rukávem nebo může být rukáv zakončený manžetkou.

Střih je jednoduchý a rychlý na ušití. Pojďte si s námi vytvořit zbrusu nový jarní outfit a nebojte se nových materiálů, vzorů a střihů.:-) Víme, že přes monitor je obtížné barevně látky sladit, proto nás v případě, že nenaleznete vhodnou kombinaci v souvisejících produktech, neváhejte kontaktovat přes náš formulář, který najdete pod svým účtem. Jsme tu pro Vás.:-)

Jaro se nám blíží, a to je ideální čas přinést do našich šatníků novou energii pomocí nových střihů, materiálů a vzorů... 

 

 Tričko Lucy
 Šaty Viktoria a svetřík Lucy
 Šaty Viktoria modalová teplákovina


Zobrazit všechny výsledky
Zavřít
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js