Valentýnka od srdce :-)

6.2.2023

Potěšte své blízké vlastnoručně a z lásky vytvořeným dárkem...:-)

Kvapem se nám blíží svátek zamilovaných - Valentýn, který spoustu lidí nechává chladnými, ale pro nás to rozhodně neplatí... Se srdíčkem přímo v našem logu to ani nejde jinak.:-) Posíláme vám proto valentýnský pozdrav v plné sestavě. My všechny zahalené do růžové s naším princem, co vyměnil bílého koně za bílé triko (které je mimochodem prototypem nově chystaného pánského střihu, který již brzy najdete v naší nabídce).

Valentýn nemusí být symbolem pompézních oslav, ale pěknou příležitostí udělat radost třeba i malou drobností, která je vytvořena s láskou.

Takové vlastnoručně spíchnuté tričko či kraťasy potěší nejednoho partnera, i kdyby v nich měl nakonec jenom usínat. A obdarovávat nemusíme rozhodně jenom své drahé polovičky. Milujeme přeci i spoustu jiných lidí. Valentýnským výtvorem můžeme udělat radost svým dětem, maminkám, kamarádkám, kamarádům, kolegyním,…

Vhodných láskou motivovaných  látek u nás najdete spoustu. A to jak v úpletech, teplákovinách či plátnech. O srdíčkových knoflíčcích ani nemluvě. Takže fantazii se meze nekladou. Spíchnout můžete nějaký fešný kousek na sebe nebo třeba srdíčkovou kosmetickou taštičku, nákupní tašku, nebo čepku s nákrčníkem. A třeba i něco peprnějšího. K tomu je jako stvořený náš kamasutra úplet, který je v kombinaci s kamasutra pruženou skvělým základem pro tvorbu valentýnského spodního prádla.

     

A protože sranda musí být, odhalíme Vám i pár zákulisních záběrů z focení naší valentýnské zdravice. To jen abyste věděli, že vyfotit hromadnou ucházející fotku  není vůbec jednoduché a vyžaduje to značné přípravy.:-)  Od úpravy účesů, přes trénink póz až po trénink úsměvů....:-)   Ale co bychom pro Vás neudělali.:-) 

        



Zobrazit všechny výsledky
Zavřít