Zbrusu nové střihy pro všechny milovnice šatů

8.10.2021

V šatech od jara až do zimy.:-)

košilové šaty z viskózy

Naše milé švadlenky, dovolte nám představit Vám slíbené překvapení z předchozího článku, ve kterém jsme Vám blíže představovali teplejší materiály jako je žakár, italská pletenina, svetrovina... Tím překvapením není nic jiného než krásné, ženské, dobře padnoucí střihy na šaty, které jste mohly ve zmíněném článku zahlédnout.:-) Tyto střihy zkontruovala paní Monika Svatá. A jak máme vyzkoušeno, padnou opravdu každé postavě.:-) 

Modely ze žakáru, teplákoviny, viskózy, lnu

šaty Adélka teplákovina

Áčkové šaty "Adélka"

žakárové šaty Adélka

Jedná se o klasický, velmi jednoduchý a slušivý střih, se kterým si poradí i méně zručná nebo začínající švadlenka. Lze je ušít z jakéhokoliv pružnějšího materiálu, ať už se jedná o úplet, teplákovinu, žakár, svetrovinu nebo pleteninu... Tento střih šatů bude vypadat šik jak s teniskami při běhání za ratolestmi na hřišti, tak i s použitím elegantnějšího materiálu třeba na návštěvě divadla, kina, pracovní schůzce... V tomto střihu zkrátka uděláte hodně parády s minimem námahy.:-) 

Košilové šaty "Verona"

košilové šaty viskóza

Košilové šaty jsou zcela jistě základem šatníku a neměly by chybět žádné ženě.:-) Jedná se o velmi slušivý střih, který podtrhne přednosti a schová drobné nedostatky.:-) Je o něco náročnější než střih "Adélka", ale je velmi dobře vypracovaný, bez "košilových" složitostí a na košilový střih je vlastně jednoduchý. Ideálním materiálem pro tvorbu těchto šatů jsou tkaniny jako je viskóza, len, viskóza-len, popelín, plátno, bavlněný voál, mušelín, flanel... Jedná se o nadčasovou klasiku, která se dá vynést kamkoliv.:-) Díky zapínání na knoflíčky se dají skvěle využít i při kojení.:-)

Zavinovací šaty "Hanylou"

šaty Hanylou

Šmrncovní, neotřelý a velmi pohodlný střih na zavinovací šaty "Hanylou", ve kterých zaujmete kamkoliv vejdete.:-) Pokud jsou Vaší oblíbenou součástí oděvu kapsy, tyto šaty pro Vás budou "trefou do černého". Tento střih je o něco náročnější, ale poradí si s ním každá zručná švadlenka. Na tyto šaty můžete použít jak pružné materiály, tak i tkaniny. Díky zavinování je využijí i maminky při kojení.:-)

šaty Irča

Šaty s půlkolovou sukní "Irča"

Velmi ženský a lichotivý střih na šaty s půlkolovou sukní "Irča", které se dají využít jen tak na "lítačku", nebo pokud šaty ozvláštníte použitím krajky, síťoviny nebo úpletu s dírkovanou výšivkou, atd. můžete je vynést i na slavnostnější příležitosti jako jsou taneční, svatby, atd. Pro tento střih je vhodný pružný materiál a zvládne ho ušít i začínající švadlenka.:-)

Všechny tyto střihy jsou pro lepší přehlednost vykontruované zvlášť pro velikosti 36-40 a pro velikosti 42-46.

Kromě prezentovaných střihů na šaty u nás v nabídce najdete také střihy Mischel, Gabriela, Monina a Evelína. A mnohé další připravujeme, máte se tak na co těšit.:-) 



Zobrazit všechny výsledky
Zavřít
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js