Brány látkového království v červnu otevřeny

5.6.2023

Poprvé si přijďte k nám vybrat z více než 5000 látek skladem jako do prodejny. Vyberete, vyzkoušíte a hned odnesete.

Tyto informace se týkaly akce v měsíci červnu 2023. Nově celé látkové království s novou prodejnou jsou otevřeny ve Ždírci nad Doubravou - klikněte pro více informací.


Toto tu opravdu ještě nebylo. Doposud jste měli možnost se k nám přijít podívat jen dvakrát do roka při našich pravidelných dnech otevřených dveří na jaře a na podzim. O akci je vždy obrovský zájem a moc nás vždy mrzelo, že se na každého nedostalo, protože vstup byl vždy omezen z kapacitních důvodů počtem návštěvníků. Ale kdo by si nechtěl naše krásky z látek prohlédnout na živo, vyzkoušet příjemný materiál na vlastní kůži a objevit vzory, které na eshopu mohou zaniknout a ve skutečnosti zazáří. 

Zkoušíme tedy něco nového - otevíráme brány našeho látkového království pro všechny, kdo se chtějí přijít podívat, vyzkoušet a koupit si látky přímo na místě. V červnu zatím jenom v naší pracovní době od 6h - 14h, co bude dál, uvidíme :-) Každopádně, pokud se k nám přijdete podívat, můžete počítat s tím, na co jste zvyklí i na našem eshopu - rádi poradíme, rychle zabalíme, úsměv je v ceně :-)

Pár nudných, ale praktických informací:

Kde: sklad Latkobrani.cz - Družstevní 1401, Hlinsko, 53901

Kdy: po celý měsíc červen, pondělí - pátek, 6:00 - 14:00 h

Platba: pouze v hotovosti

Najdete nás na adrese Družstevní 1531, Hlinsko (1. patro bývalého obchodního domu "Růže", v přízemí je prodejna Coop), viz mapa. níže:



Zobrazit všechny výsledky
Zavřít
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js