Podzim už se přihlásil o slovo, a tak je čas obléknout teplejší materiály...

21.9.2021

Pěkně v teploučku.:-)

detske zakarove saty

Je to tak, léto už nám pomalu ale jistě končí a vládu přebírá krásně barevný, avšak chladný podzim... Není důvod smutnit, protože nyní je ta správná chvíle udělat "vítr" ve skříni a obměnit nebo alespoň doplnit šatník o nové, teplejší kousky.:-) A my pro Vás máme pár skvělých typů na opravdu perfektní materiály, které jsme vyzkoušely na vlastní kůži.:-) 

zakar

Žakár

První hvězdou, který obohatí Váš šatník je bezesporu žakár. Je jemňoučký, velmi příjemný na tělo, pružný, nežmolkuje, velmi dobře se s ním pracuje a ještě lépe se nosí.:-) Nekouše, je tedy vhodný i pro malé děti, které si jej pro jeho vlastnosti zamilují. V naší nabídce najdete vzory, které se hodí jak pro dospělé dámy, tak i pro malé slečny, můžete si tedy vyladit svůj šatník se svojí "malou kopií".:-) Vzor u žakáru není natištěný, ale vyplétaný.

svatrik z italske pleteniny

Italská pletenina

Dalším materiálem, který nás naprosto uchvátil je italská pletenina, která je opět velmi příjemná na dotyk a na těle doslova hladí.:-) Z rubové strany je jemný počesaný chloupek, je pružná a velmi dobře se s ní pracuje, není potřeba mít žádnou speciální patku, ani jehly. Má opravdu široké využití od šatů, svetříků, kardiganů až po "lepší" tepláky na lítačku po městě.:-)

Oboustranná svetrovina

A poslední novinkou, kterou bychom Vám chtěli představit je svetrovina, kterou můžete použít dle libosti a vkusu z obou stran.:-) Její složení uvítají všichni, kdo upřednostňují přírodní materiály, je totiž z 98 % bavlněná a ze 2 % obsahuje elastan, který zajišťuje, že je i pružná. A tady se budeme opakovat, protože se opět hodí na šaty, kardigany, svetříky, tepláčky, čepice a módní doplňky.:-)

saty viskoza

Ani v chladnějším počasí se tak nemusíte vzdát milovaných šatů, sukní a lehkých halenek, stačí když zvolíte vhodný materiál, ze kterých je vyrobíte, nebo budete správně vrstvit.:-) A jako vrchní vrstvu můžete využít právě námi zmíněné materiály, které lze barevně do detailů vyladit se zbytkem outfitu, jak můžete například vidět na fotografiích, kde máme šaty z viskózy nebo i žakáru, doplněné svetříkem z italské pleteniny. A právě pro milovnice šatů připravujeme další překvapení, ale o tom až příště...:-)

Všechny prezentované látky pochází z kolekce našeho oblíbeného německého výrobce, který se vyznačuje kvalitou a originalitou. Každá kolekce je jedinečná, vyrobena v omezeném množství a po vyprodání se již nedoplňuje. Podle nás se jedná o zatím nejpovedenější kolekci podzim/zima, proto dlouho neváhejte...:-) Na skladě máme také krásně ladící jednobarevné úplety, náplety, teplákoviny, počesané teplákoviny od stejného výrobce, a tak můžete svůj podzimní/zimní outfit vyladit k dokonalosti.:-)



Zobrazit všechny výsledky
Zavřít
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js