Největší knoflík a nejdelší jehla na světě v Látkobraní.cz

27.3.2023

K pátému výročí Latkobrani.cz jsme si dali dárek v podobě dvou světových rekordů

V pátek 24.3. nás navštívil komisař z agentury Dobrý den z Pelhřimova, aby oficiálně přemeřil náš knoflík a jehlu. Ty jsme si vyrobili k našemu pětiletému výročí, ikdyž zatím ještě nejsme největší eshop, ale největší knoflík a jehlu už můžeme říct, že máme :-) A to s oficiálně změřenými rozměry 250 x 285 cm u knoflíku a 294 cm délky jehly. 

Tím jsme se zapsali do České knihy rekordů, kterou agentura Dobrý den vydává každé 3 roky a máme tak "rezervované" místo na jedné stránce této knihy. A pokud se chcete na naše rekordy přijít podívat a vyfotit se s nimi, máte tak jedinečnou možnost během našeho "Aprílového týdne 27.3. - 1.4.". Oba rekordy jsou umístěny na chodbě před vstupem do našeho látkového království v Hlinsku - přesné informace kde nás najdete a ještě více informací o rekordech najdete na stránce www.latkobrani.cz/knoflik.

A když byste chtěli mít svůj vlastní rekordmanský knoflík, nechali jsme si vyrobit i jeho zmenšeno variantu, v měřítku 150:1. Koupit si jej můžete u nás na Látkobraní.cz za 10 Kč a přišít si tak velmi sladkou ozdobu Vašeho příštího ušitého díla. 



Zobrazit všechny výsledky
Zavřít
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js