Poklad jménem madeirový úplet

27.2.2023

Je čas začít chystat šatník na jaro...:-)

Ve vzduchu už začíná být cítit jaro a při troše štěstí, můžeme zahlédnout i první sněženky, což vybízí k tomu, nachystat šatník na teplejší dny. :-)

 

A my pro Vás máme jeden extra tip k tomu přímo stvořený – madeirový úplet.

 

Většina z Vás zná madeiru, typickou svou dírkovanou výšivkou, jako plátěnou, tedy nepružnou  bavlněnou látku. To  může být při šití malinko omezující. My pro vás ale máme madeiru pružnou.Máte tedy k dispozici materiál, který má všechny krásy madeiry a zároveň i pohodlnost úpletu.:-)

 

Práce s pružnou madeirou je velice snadná. Šije se z ní opravdu skvěle. Můžete tvořit různorodé šatičky, tuniky, trička či sukýnky, které jste doposud byly zvyklé tvořit z úpletu. Typická madeiří "dírkovanost" jim ale dodá šmrnc, punc originality a můžete z ní vykouzlit i slavnostnější kousky. Díky její pružnosti se nemusíte bát i odvážnějších přiléhavějších modelů.

 

Navíc lze skvěle kombinovat i s našimi jednobarevnými úplety, které máme přesně v těch samých odstínech. Jak můžete vidět na našich madeirových modelkách, fantazii se meze nekladou. Obyčejný jednobarevný topík povýšíte třeba jen tím, že ho doplníte madeirovými rukávy. Nebo můžete madeiru s úpletem nakombinovat přímo na předním dílu šatů  či trička. Skvěle bude vypadat i sukně, která bude mít spodničku z jednobarevného úpletu, přes kterou bude madeirová sukýnka, trochu delší než spodnička. Madeirový přesahující dolní lem pak dodá kousku na roztomilosti.

 

Můžete se skvěle sladit se svými dcerkami nebo třeba s kamarádkou a vyrazit do společnosti v jednom odstínu a přece každá jiná, protože zmíněná kombinovatelnost s jednobarevnými úplety vybízí opravdu k hravosti při vymýšlení vašich lehkých jarně letních outfitů.

 

Možná Vás napadá, zda dírky v madeiře neodhalí až příliš mnoho. Nemusíte mít vůbec strach! Madeirové úplety nejsou průhledné. Stačí tělové spodní prádlo a nikdo nezahlédne, co nemá. Možná jen černý madeirový úplet může mírně odhalovat siluetu těla, u ostatních odstínů se toho vůbec bát nemusíte.

 

Doufáme, že jsme Vás naladili na jarní notu. Skladem máme téměř dvacet odstínů tohoto originálního úpletu s dírkovanou výšivkou. Střihů na šatičky, co by z něj šly vytvořit u nás najdete také spousty, tak šup ke strojům, ať to jaro přivítáme pěkně načančané.:-)



Zobrazit všechny výsledky
Zavřít
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js