zaregistrovat se zapomenuté heslo ?

Tvoření pro radost :-)

31.3.2022

Výbavička pro radost malé i velké maminky.:-)

IMG_20220216_112851_EDIT_1.jpg
IMG_20220219_105609_EDIT_1.jpg

Milé tvořilky, v tomto článku Vám přinášíme malou inspiraci na výrobky z bavlněného plátna a popelínu. Plátno není třeba blíže představovat, každý ho dobře zná, ale přesto se mezi námi najdou i švadlenky, které z něj mají respekt, a proto bychom Vám chtěli tímto článkem dodat třeba i trochu odvahy a nových nápadů.:-)

Z plátna lze vytvořit prakticky cokoliv, od doplňků do domácnosti jako jsou závěsy, ubrusy, utěrky, zástěry a zástěrky, povlečení, polštářky, přes výbavu na miminka a hračky až po oblečení, kterého se také nemusíte bát... 

Pokud budete tvořit výbavičku pro miminko, plátno pro Vás bude nepostradatelným materiálem. Můžete jej zkombinovat s dalšími přírodními bavlněnými textiliemi jako je vaflovina nebo mušelín, které budou pro miminko příjemnější než polyesterové materiály, které se v poslední době používají stále méně. Nezapomínejte také na naše malé maminky a tatínky, kteří samozřejmě také potřebují výbavičku pro svá děťátka a štěňátka stejně tak jako dospělí.:-)

V naší nabídce najdete širokou škálu ladících kolekcí, barev a vzorů (dětských, květinových, geometrických, provance,...). Jednotlivé kolekce najdete v našich kombinacích nebo v souvisejících produktech u daného plátna.



Zobrazit všechny výsledky
Zavřít
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js