V pondělí 9.10. 2023 otevíráme prodejnu s největším výběrem látek v ČR

18.9.2023

V červenci jsme se přestěhovali, v srpnu jsme zahájili práce na prodejně, kterou pro vás budeme co nevidět otevírat. Stále aktualizované informace o nové prodejně čtěte zde.

Aktualizace 7.10. - Od pondělí 9.10. je prodejna otevřená stále - více informací na www.latkobrani.cz/prodejna

Neustále se nás ptáte, kdy bude naše prodejna látek ve Ždírci nad Doubravou otevřena. V tomto článku na adrese www.latkobrani.cz/prodejna zobrazit nejaktuálnější informace a prohlédnout i fotky, které postupně každý den přidáváme :-)

Bude se jednat o prodejnu s největším výběrem látek skladem, více než 5000 látek pro vás bude k dispozici a to nepočítáme galanterii, střihy a veškerý sortiment z našeho eshopu. 

Sami bychom si přáli, aby už prodejna byla otevřená, ale chceme ji mít pro vás vymazlenou. Aby se jenom nejednalo o prodejnu s největším výberem látek ale i o krásné místo, kde vás i nás bude bavit být a dá vyniknout kráse a kvalitě našich látek.

Plánujeme, že prodejna bude mít otevírací dobu v týdnu od 8 - 16:30h a bude otevřeno i v sobotu od 8 do 11:30h. Před prodejnou je zdarma pět parkovacích míst. 

Prodejna je na adrese Nádražní 161, Ždírec nad Doubravou - je přímo na nádraží, takže velmi jednoduše dostupná. Ždírec nad Doubravou leží na hlavních silnicích - 20km z Havlíčkova Brodu, 20km ze Žďáru nad Sázavou, 40km z Pardubic, 40km z Jihlavy

 



Zobrazit všechny výsledky
Zavřít
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js